Niels Bohr og den filosofiske debat - Faye, Jan (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Danmark har kun fostret ganske få betydningsfulde filosoffer, og blot Kierkegaard har fået plads blandt verdens største. Angående hans originalitet og særpræg hersker der i dag ikke den mindste tvivl.