Forord til Det sublimes retorik - Carchia, Gianni (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Titlen "det sublimes retorik", hvorunder denne bogs arbejder er samlet, skal forstås i hele sin tilsigtede flertydighed.