Semiotekst - Christensen, Ove (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Der findes en lang tradition for at søge det hemmelige bag det åbenbare. Hvis noget fremgår ’uden videre’, må det skyldes, at det gemmer på en dybere mening, som kun gennem det skarpsindige blik lader sig afsløre.