Tegn på liv? - om følelse og fornuft i etnografisk kulturforskning - Knudsen, Anne (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Kultutforskning udøves på universiteterne blandt andet ved e fag, der har tradition for schizofreni. Denne traditionelle schizofreni dækker alle aspekter af faget, fra forskningsmetoden over de teoretiske antagelser og erkendelsesinteressen og til selve fagets navn.