Overvejelser over ideen om "islamisk fornuft" - Arkoun, Mohammed (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Mine kære kolleger. Først vil jeg sige, at jeg som islam- og arabiskkyndig er meget glad for at tage ordet over for en gruppe sociologer.