Om Jaques Lacans formaliseringsprojekt - indledende oplysninger - Cariola, Osvaldo (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Opdagelsen af det ubevidste skete som bekendt inden for rammerne af Freuds terapeutiske erfaring. Dets udforskning viste imidlertid, at følgerne af denne opdagelse var betydeligt mere omfattende end han først antog.