Filosofi i stormvejr - Samtale med Vince - Frandsen, Finn (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
I Danmark er De først og fremmest kendt som forfatter til Moderne fransk filosofi, der udkom på dansk i 1986, syv år efter den franske udgave. På det tidspunkt havde De dog allerede udgivet en bog med titlen L’inconscient malgre lui (1977). Efter Moderne fransk filosofi har De udgivet tre bøger: Grammaire d’objets en tous genres i 1983, Proust, philosophie du roman i 1987 og endelig Philosophie par gros temps i 1989.