Om at trække landegrænser i filosofiens verden - Olesen, Søren Gosvig (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
1. "Die Gedanken sind frei", og man skulle derfor ikke mene, nogen kunne rejse toldkrav på dem. I hvert fald er det ikke udelukket, at et menneskes tanker har hjemme i et andet land end det, mennesket bebor: ingen er profet i sit eget land, det ved man på mange sprog.