Privat ironi og liberalt håb - Rorty, Richard (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Alle mennesker bærer rundt på et sæt ord, som de bruger til at retfærdiggøre deres handlinger, deres overbevisninger og deres liv.