Homo democraticus - Mellem autonomi og individualisme - Ifversen, Jan (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Med opkomsten af den moderne demokratiske samfunds-og styreform træder individet i dets forskellige iklædninger som menneske, (rets)subjekt og borger frem på historiens scene.