Oplysning til selvbetjening - Lipovetsky, Gilles (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Selv om den nye sociale regulering af meningen ikke er uforenelig med de demokratiske institutioners stabile fungeren, stiller den ikke desto mindre et kildent spørgsmål med hensyn til det demokratiske ideal om subjektiv autonomi i meningernes sfære.