Individualisme - metode og tema - Ørnstrup, Henrik (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
"Meget tyder på, vi står over for et skred af epokale dimensioner mht vores selvog omverdensforståelse. Et afgørende skred mod en post-individualistisk relativisme"!.