Kritik - Kommentar: Syv stykker om ikke-vold - Jørgensen, Dorthe (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
KOMMUNIKATIONSSVIGT. Vi ser for os et eksamensbord; omkring det en irriteret censor, en frustreret student og en forvirret lærer. Det er midsommer; stemningen kunne have været en anden.