Jødisk hermaneutik i en dekonstruktiv kontekst - Andersen, Kirsten (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Jødisk hermeneutik med skriftsyn, rabbinsk overleveringspraksis og kabbalisme har været en del af 70’erne og 80’ernes litteraturteoretiske metodediskussion i Nordamerika.