110 fragmenter fra Walter Benjamins Passageværk & Henrik Reeh: Passagernes fragmentariske værk - Benjamin, Walter; Reeh, Henrik (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1988)
110 fragmenter Passagernes fragmentariske værk