Den fortalte tid - Ricoeur, Paul (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1987)
Jeg giver her en skematisk fremstilling af den fortolkning af den menneskelige tid, som jeg formulerer til sidst i 3. bind af Tid og Fortælling.