Hvorfor krig? - Freud, Sigmund (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1987)
Kære Hr. Einstein! (1) Da jeg hørte, at det er Deres hensigt at indbyde mig til en udveksling af tanker over et tema, som har Deres interesse, og som også forekommer Dem andres interesse værdig, gav jeg beredvilligt min tilslutning