Hvad er oplysning? - Foucault, Michel (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Når et tidsskrift idag stiller sine læsere et spørgsmål, gør det dette for at indsamle meninger om et emne, hvorom alle allerede har en mening; der er ikke stor sandsynlighed for at lære noget nyt.