Drømmen om middelalderen - Eco, Umberto (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1985)
Er der en forbindelse mellem Frank Frazettas Heroiske Fantasi, ny-satanismen, Excalibur, Avalon-sagnene og Jacques Le Goff?