En italiensk Heidegger - Frandsen, Finn (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
1. "Dove va la filosofia Italiana?" Selv om vi i Danmark har fået mere at vide om Italien og "det italienske" i løbet af 80’erne end på noget andet tidspunkt efter 2. verdenskrig - og det skyldes ikke mindst den italienske kunst og litteratur - så er det stadig ret begrænset, hvad vi ved om italiensk filosofi og tænkning.