Heidegger i Tyskland - Dehs, Jørgen (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Kommentarer til et opgør med det betænkeligt store. Der kan skrives indgående og udførligt om filosoffen Martin Heidegger, uden det et øjeblik bliver nærliggende at inddrage den politiske misere, der også knytter sig til navnet.