København og atomfysikken - Favrholdt, David (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Den, der kender lidt til videnskabernes historie, vil vide, at de store tænkere ofte tiltrækker andre forskere, således at der dannes skoler eller små forskersamfund, der for en tid blomstrer for derefter at dø ud igen.