At læse (med) det ubevidste - Pontoppidan, Jeanne (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Da Freud i begyndelsen af dette århundrede fremlagde sine første skrifter om det litterære værk i en psykoanalytisk tolkningsramme, lagde han grunden til en metodisk diskussion, som skulle gøre det muligt at snkue skriveprocessen i dens genese og fungeren.