Fernand Braudel og historien - Bouchet, Anne; Bouchet, Dominique (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Den 27. november 1985 døde den franske historiker, Fernand Braudel, som af mange verden over regnes for en af de betydeligste historikere nogen sinde. Han var Annales-skolens førende skikkelse.