Svækkelse af ontologien - Frandsen, Finn (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Il pensiero debole er italiensk og betyder den "svage tænkning". Dette i første omgang overraskende udtryk prydede titelbladet på en antologi, redigeret af to italienske filosoffer ( Gianni Vattimo og Pier Aldo Rovatti), som Garzanti-forlaget sendte på gaden i efteråret 1983.