Det moderne diskurs - Schanz, Hans-Jørgen; Thomsen, Hans Jørgen (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
I 1981 udkom Jurgen Habermas’ frygtindgydende tobindsværk på i alt ca. 1200 sider: "Theorie des kommunikati ven Handelns".