Fra Peirce til evigheden - Christiansen, Peder Voetmann (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Den amerikanske filosof C. S. Peirce (1839-1914) var lukket ude fra sin samtid, som ikke forstod dybden i hans tænkning.