Udenfor paradigmerne – kort introduktion til René Thoms teorier - Olsen, Kasper Nefer (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Den franske matematiker, epistemolog og filosof Rene Thom er måske den mest originale nulevende tænker.