Æstetikkens rum – i Borges’ fortælling - Schøllhammer, Karl Erik (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1984)
Borges beretter et sted i "Historia de la eternidad" ( 1) om en oplevelse, han havde under en spadseretur i et af Buenos Aires yderkvarterer.