Whisky, valium og vakuum - Tastesen, Laurids (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Som så mange af urimelig herkomst nærede Kim, som jeg i denne sammenhæng af diskretionshensyn vil kalde Mik, dyb mistillid til ord, navnlig det skrevne.