Kvinder, opium og transfinitte tal - Petersen, Ove (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Jeg vil nu læse 1) en tekst. Men den skrevne tekst skal ikke, som hos Derrida i 1968, overvåge det talte ord.