Det sidste ord - Olsen, Kasper (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
I en dobbelt forstand kan døden siges at være uomgængelig, og i en dobbelt forstand fremstår det som et uomgængeligt problem for vor livsglade civilisation, idag tilsyneladende mere end nogensinde.