Politikkens historie mellem totalitarismespørgsmålet og delegitimeringen - Juhl, Carsten (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Totalitarismespørgsmålet kan synes marginalt idag, nar Vestens politiske kultur analyseres: her er det kun ubetydelige partidannelser, der påkalder sig den fascistiske korporatlvisme eller den tvangskollektivistiske statskapitalisme (de vigtigste i denne forbindelse er det nyfascistiske MSI i ltalien og KPerne i Portugal og Frankrig).