Interview med Rosemarie Løgstrup: At være medtænker! - et liv sammen med K.E. Løgstup - Sørensen, Peter Aaboe; Sørensen, Bjarne Vind (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2005)
I dette interview beretter Rosemarie Løgstrup om tiden i Tyskland i midten af 1930´erne og mødet med Løgstrup, rejsen tilbage til Danmark og opholdet i præstegården i Sandager-Holevad, grundlæggelsen af det teologiske fakultet ved Aarhus Universitet, hjemmet i Hyllested Bjerge og ikke mindst Løgstrups egne værkers rejse tilbage til Tyskland i form af hendes oversættelse.