Interview med Alain Badiou: Filosofi og emancipationspolitik ifølge en postmaoist - Blinkenberg, Kåre; Lauritsen, Holger Ross (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2007)
Interview med Badiou ved Kåre Blinkenberg og Holger Ross Lauritsen, som dertil har skrevet en oplysende introduktion.