Forsvar for den urene fornuft - Janik, Allan (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2003)
Artiklen sætter Ludwig Wittgenstein ind i en rationalitetsdiskussion. Rationalitetsspørgsmålet er vigtigt for filosofien, idet det er forbundet med den filosofiske praksis og dens fremtid. Der kortlægges en omfattende kontekst og det påvises hvorledes den sene Wittgenstein uafvidende har rehabiliteret Aristoteles’ begreb om praktisk rationalitet ved sin idelige insisteren på forrangen af praksis.