Bibliografi i udvalg - Gadamer, Hans-Georg (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2004)
Bibliografi i udvalg, der er udarbejdet af Frank Lassen, med særligt henblik på at samle de mest aktuelle udgivelser om Gadamer på dansk, tysk og engelsk.