Fængslende videnskab – Den transnationale Gefängniskunde i det 19. århundrede - Henze, Martina (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2009)
Fængslende videnskab – Den transnationale Gefängniskunde i det 19. århundrede