Faglighed i perspektiv - interview med Søren Christensen - Braad, Agnete (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2005)
Interviewets om¬drejningspunkt er forholdet mellem forskning og omverden. Med udgangspunkt i Søren Christensens aktuelle forskning og i det kosmopolitiske bliver det til en engageret samtale omkring de universitære fags forhold til den moderne verden, om forholdet mellem etnologi og idéhistorie for endelig at munde ud i en stillingtagen til det meningsfulde ved opretholdelsen af de faggrænser, der gør sig gældende på universitetet i dag.