Schmitt og venstrefløjen - Thorup, Mikkel (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2005)
Artiklen tager udgangspunkt i Schmitts læsninger af marxismen og anarkismen, hvorefter der fokuseres på venstrefløjens forskellige læsninger af Schmitt i de to kriseperioder 1920/30’erne og 1960/70’erne samt i nutiden.