En kristelig Epimetheus? - Carl Schmitt efter 1945 - Hansen, Jan Bo (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2005)
Artiklen afdækker Schmitts liv og indflydelse efter naziregimets fald og til hans død i 1985. Hansen diskuterer Schmitts tilfælde i forlængelse af en række af hans samtidige såsom Ernst Jünger, Arnold Gehlen og Martin Heidegger, der alle fik en lettere integration i Forbundsrepublikken og den akademiske verden end Schmitt.