Vendingen mod billedet – eller hvad der gemmer sig bag The Iconic Turn - Lassen, Frank Beck (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2009)
Vendingen mod billedet – eller hvad der gemmer sig bag The Iconic Turn