Et synspunkt mod Darwin – C.C.A. Goschs kritik af udviklingslæren i 1870’erne - Robson, Mike (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2009)
Et synspunkt mod Darwin – C.C.A. Goschs kritik af udviklingslæren i 1870’erne