Darwins fortællinger – Samspillet mellem evolutionsteori, fortælling og litteratur hos Darwin og i darwinismen - Nielsen, Marie Vejrup (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2009)
Darwins fortællinger – Samspillet mellem evolutionsteori, fortælling og litteratur hos Darwin og i darwinismen