’Globalisering er ikke en ensrettet gade’ - Interview med Ulrich Beck - Sørensen, Mads P.; Thorup, Mikkel (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2004)
Interview med professor i sociologi ved Ludwig-Ma¬ximilians-Universitetet i München, Ulrich Beck, der er en af de vigtigste stemmer i genopdagelsen af kosmopolitismen og i at formulere et politisk svar på globaliseringen. Interviewet diskuterer Becks vigtigste begreber og hans syn på EU som et kosmopolitisk projekt