Om de indlysende fordele ved verdens undergang - apokalyptisk konspirationisme - Brockhoff, Maria (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2008)
Om de indlysende fordele ved verdens undergang - apokalyptisk konspirationisme