Den svage tænkning og religionens fremtid - dialog med Santiago Zabala - Nielsen, Jens Viggo (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2008)
Den svage tænkning og religionens fremtid - dialog med Santiago Zabala