Interview med Dorthe Jørgensen - Pedersen, Simon (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2002)
Interview med idéhistorikeren Dorthe Jørgensen der under overskriften ”Den moderne bevidstheds katedral” blotlægger hendes mangeårige arbejde med Hegel, og hvor hun giver en række relevante bud på en aktualiserende Hegel-læsning centreret omkring felter som metafysik, historiefilosofi og æstetik.