Substansen er subjekt - Huggler, Lise; Huggler, Jørgen (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2002)
Lise og Jørgen Huggler udfolder sig som en minutiøs kommentar til Hegels Fortale til Phänomenologie des Geistes. Der frembringes en oplysende oversigt over Fortalens indhold og centrale temaer er: Polemikken, Begrebets element, den ræsonnerende versus den spekulative tænkning, tanken om Ånd samt fænomenologiens funktion i Fortalens perspektiv.