Kinas historiske erfaring og den globale demokratikrise – Et interview med Wang Hui - Møller Mulvad, Andreas (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2016)
Kinas historiske erfaring og den globale demokratikrise – Et interview med Wang Hui